Keresés

Magyar Sajtút

LinkajánlásKulturális útKulturális útkulturalis-ut.lap.hu/9-99hu15005299962006-12-03 17:28:352017-07-20 07:53:16Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2006

Meghatározás

A KKASE - Sajtkészítők Egyesülete 2010-ben kezdte kidolgozni a Magyar Sajtút Hálózat koncepcióját, 2013 nyarán pedig lehetősége nyílt arra, hogy a LEADER térségek közötti együttműködés keretében pályázzon két kistérségi sajtút: a Völgy Vidék Sajtút és a Palóc Sajtút megvalósítására. Célunk, hogy a helyi termékek helybeni értékesítését, és fogyasztását népszerűsítsük, a rövid ellátási láncokat preferálva. Támogatjuk a hazai tejfeldolgozást azáltal, hogy ösztönözzük a kézműves élelmiszer-előállítást, jó példákat felmutatva a mikro-, kis-, középvállalkozások számára. Feltett szándékunk, hogy a hazai sajtkultúra egyre szélesebb körben terjedjen, a lakosság ismerete bővüljön a magyar sajtokról, a tejtermékek előállítási folyamatairól, a sajtkészítő mesterségről, ezáltal pedig elismertté és vonzó szakmává váljon a társadalmunkban.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Magyar Sajtút
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés